Poznata imena zabavljat će publiku na Lukovu u Novskoj

Poznata imena zabavljat će publiku na Lukovu u Novskoj

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lukovo u Novskoj Novljanima je Dan grada, a svima ostalima najveći kirvaj s daškom prošlosti. Ovaj jedinstveni događaj u listopadu na zanimljiv način posjetitelje vodi u novljansku povijest s kraja 19. i početka 20. stoljeća, a sve to prate i koncerti poznatih hrvatskih izvođača. Ovogodišnji program odvija se pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, a poznata su i imena koja će publiku na novljanskom centralnom trgu zabavljati od 13. do 15. listopada.

Željko Bebek

Čak pet koncerata održat će se tijekom programa. U petak 13. listopada u 20 sati na scenu izlazi rock ikona Željko Bebek, a nakon njega grupa Ljubavnici! Prvi put na ovim područjima, u subotu, 14. listopada od 20 sati, posjetitelji će moći uživati u nastupu glazbene dive Doris Dragović te jedinstvene Klape Kampanel. Nedjelja 15. listopada posvećena je tamburašima tako da se cijelo popodne na glazbenoj pozornici izmjenjuju tamburaški sastavi, dok navečer program završava nastupom Berde Banda.

Doris Dragović

Prema riječima organizatora radi se o najvećoj koncertnoj ponudi u Novskoj ikada, a više tisuća ljudi pjevat će hitove poput „Željo moja“, „Da je sreće bilo“, „Anđele moj“, „Sve mi uzmite“ i „Slavonija moja mila“. „Naša manifestacija raste, a zajedno s njom i koncertna ponuda. Pripremamo još mnoštvo noviteta zbog kojih će se posjetitelji zaputiti u najzapadniji slavonski grad!“, poručuju iz Organizacijskog odbora uz pozive svima da listopad rezerviraju za dolazak u Novsku.

Kontakt:
M. +385 91 544 1910
E. kirvaj@lukovounovskoj.com