Ovogodišnje Lukovo u Novskoj bilo je odlično, pripreme za iduće već su u tijeku

Ovogodišnje Lukovo u Novskoj bilo je odlično, pripreme za iduće već su u tijeku

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lukovo u Novskoj prepoznato je u cijeloj Hrvatskoj kao manifestacija s jedinstvenim programom, prilika za odvesti obitelj ili prijatelje na vikend zabavu u Novsku. Kirvaj s daškom prošlosti u gradskom parku nudi ponešto za svakoga. Oživljava novljansku povijest na zanimljiv i interaktivan način te svake godine donosi novosti, detalje, raznoliku ugostiteljsku ponudu te zabavu za djecu i odrasle.

Na sastanku Organizacijskog odbora održanom u maloj gradskoj vijećnici Grada Novske dane su nove ideje i prijedlozi te osvrt na ovogodišnje Lukovo u Novskoj. Lukovo u Novskoj je tema koju članovi Organizacijskog odbora rado spominju svake godine, osobito jer je Lukovo u Novskoj i ove godine iznova okupilo veliki broj posjetitelja. „Zahvaljujemo se svim sudionicima, ustanovama i volonterima koju su se uključili u Lukovo u Novskoj, upravo tim zajedništvom svake godine nadmašujemo sami sebe i nastavljamo tradiciju proslave Lukova u Novskoj u najboljem izdanju“, poručila je gradonačelnica Marija Kušmiš.

Pripreme za slijedeće izdanje već su krenule. Na sastanku Organizatora objavljeno je i da se iduće Lukovo održava od 17. do 20. listopada 2024. godine kad će brojni posjetitelji steći nove uspomene na najvećem hrvatskom kirvaju s daškom prošlosti.

Kontakt:
E. kirvaj@lukovounovskoj.com